02/09/2020 02/09/2020 Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στην ανάμνηση αυτού του θαύματος του Αρχαγγέλου εορτάζει το Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως, που ονομάζεται «Δημόκριτος». Για το λόγο αυτό το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου, στις 6.30’ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος θα τελέσει στο...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 19:05

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων στο Αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων στο Αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στην ανάμνηση αυτού του θαύματος του Αρχαγγέλου εορτάζει το Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως, που ονομάζεται «Δημόκριτος».

Για το λόγο αυτό το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου, στις 6.30’ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος θα τελέσει στο εν λόγω παρεκκλήσι μέσα στο αεροδρόμιο της πόλης τον  Αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων