15/02/2024 16/02/2024 Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης τελέσθηκε Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση της παραδοσιακής μορφής του γάμου, όπως η ανθρώπινη φύση την ορίζει και η Χριστιανική Εκκλησία μας την ανέβασε ψηλά και την κατέστησε Μυστήριο ιερό και μεγάλο. Στην Παράκληση παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ....
15 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 2:29

Παράκληση στην Παναγία για το νομοσχέδιο των ομόφυλων στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Παράκληση στην Παναγία για το νομοσχέδιο των ομόφυλων στην Αλεξανδρούπολη

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης τελέσθηκε Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση της παραδοσιακής μορφής του γάμου, όπως η ανθρώπινη φύση την ορίζει και η Χριστιανική Εκκλησία μας την ανέβασε ψηλά και την κατέστησε Μυστήριο ιερό και μεγάλο.

Στην Παράκληση παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ποιμενάρχου και κατέκλυσε τον Ιερό Ναό.

Πριν το τέλος της Παράκλησης ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφισθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων: «Η Παναγία μας ας μας φυλάξει από την εκστρατεία που κινήσαμε οι Έλληνες εναντίον μας».

Διαβάστε την ομιλία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων