12/02/2020 12/02/2020 Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη του Αγίου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Άβαντα στα βόρεια της Αλεξανδρουπόλεως, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου. Το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Άβαντα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 11:01

Πλήθος πιστών στον Άβαντα προσκύνησε το ι. λείψανο του Αγ. Χαραλάμπους

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον Άβαντα προσκύνησε το ι. λείψανο του Αγ. Χαραλάμπους

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 η Εκκλησία εόρτασε την ιερά μνήμη του Αγίου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και πανηγύρισε ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Άβαντα στα βόρεια της Αλεξανδρουπόλεως, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ των ιερών λειψάνων του Αγίου.

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Άβαντα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, παρουσία πλήθους πιστών, του βουλευτού κ. Κελέτση και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως κ. Μπόγδη. Ο Μητροπολίτης στο τέλος μίλησε επικαίρως προς το εκκλησίασμα.

Το πρωί της Δευτέρας τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Άβαντα από τους ιερείς της Μητροπόλεώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων