11/01/2024 11/01/2024 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «ΤΟ ΚΑΛΑΘΟΠΟΝ» από την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024. Πρόκειται για μία δράση με αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία τρόφιμα δωρίζονται σε συμπολίτες μας σε όλη την περιφέρεια. Για πέμπτη χρονιά, τα μέλη της Επιτροπής απευθύνθηκαν σε σωματεία-μέλη και...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 20:46

Προσφορά τροφίμων στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Προσφορά τροφίμων στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «ΤΟ ΚΑΛΑΘΟΠΟΝ» από την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024. Πρόκειται για μία δράση με αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία τρόφιμα δωρίζονται σε συμπολίτες μας σε όλη την περιφέρεια.

Για πέμπτη χρονιά, τα μέλη της Επιτροπής απευθύνθηκαν σε σωματεία-μέλη και τοπικούς επιχειρηματίες και συνέλεξαν τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και άμεσης κατανάλωσης, με τη βοήθεια των μελών και του ευρύτερου κοινού της περιφέρειας.

Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, μέλη του Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τα έθεσαν στην διαθεσιμότητα του συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων