14/08/2023 14/08/2023 Την προσεχή Πέμπτη 17 Αυγούστου, στα τριήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα εορτάσει το γραφικό Παρεκκλήσι της Παναγίας της Κρημνιώτισσας στη Σαμοθράκη. Η εορτή της Παναγίας αναβιώνεται φέτος, σύμφωνα με την παλαιά προφορική παράδοση των κατοίκων του νησιού, και πρόκειται να καθιερωθεί ως η μόνιμη Πανήγυρη του Παρεκκλησίου της Κρημνιώτισσας. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως...
14 Αυγούστου, 2023 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 13:08

Σαμοθράκη: Καθιερώνεται μόνιμη Πανήγυρη του Παρεκκλησίου της Παναγίας Κρημνιώτισσας

Διαδώστε:
Σαμοθράκη: Καθιερώνεται μόνιμη Πανήγυρη του Παρεκκλησίου της Παναγίας Κρημνιώτισσας

Την προσεχή Πέμπτη 17 Αυγούστου, στα τριήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα εορτάσει το γραφικό Παρεκκλήσι της Παναγίας της Κρημνιώτισσας στη Σαμοθράκη.

Η εορτή της Παναγίας αναβιώνεται φέτος, σύμφωνα με την παλαιά προφορική παράδοση των κατοίκων του νησιού, και πρόκειται να καθιερωθεί ως η μόνιμη Πανήγυρη του Παρεκκλησίου της Κρημνιώτισσας.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος το πρωί της Πέμπτης θα τελέσει στο γνωστό και προβεβλημένο παρεκκλήσιο την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από 7.30’-10.00’.

“Παρακαλείσθε όσοι μπορέσετε να παραβρεθείτε να προσέξετε την ασφαλή μετάβασή σας στον χώρο”, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων