02/11/2021 02/11/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο επιμόρφωσης, για εν ενεργεία και υποψηφίους κατηχητές και κατηχήτριες, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν βαθύτερα, υγιέστερα και πνευματικότερα την Ορθοδοξία. Το σεμινάριο θα έχει θέμα: “Προσεγγίζοντας τα Δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας”. Οι Στόχοι του συνοπτικά είναι: 1. Η επιμόρφωση των ενδιαφερομένων σε θέματα θεολογίας και...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 23:27

Προσεγγίζοντας τα Δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας

Διαδώστε:
Προσεγγίζοντας τα Δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο επιμόρφωσης, για εν ενεργεία και υποψηφίους κατηχητές και κατηχήτριες, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν βαθύτερα, υγιέστερα και πνευματικότερα την Ορθοδοξία.

Το σεμινάριο θα έχει θέμα: “Προσεγγίζοντας τα Δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας”.

Οι Στόχοι του συνοπτικά είναι:

1. Η επιμόρφωση των ενδιαφερομένων σε θέματα θεολογίας και παιδαγωγικής, τα οποία συνδέονται άμεσα με την κατηχητική διακονία των παιδιών και των εφήβων.

2. Η ανάπτυξη διαλόγου και η ανταλλαγή απόψεων επί των εισηγήσεων.

3. Η διατύπωση προβληματισμών και αναζήτηση διεξόδων, γύρω από την κατηχητική ποιμαντική της Εκκλησίας μας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, σύμφωνα με το πρόγραμμα και θα αποστέλλεται ο σύνδεσμος σύνδεσης (link).

Ως ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου ορίζεται 20.00 – 21.30  και για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας.

Στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με συνέπεια τις διδακτικές παρουσιάσεις, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση (δείτε την εδώ) και στέλνοντάς την στο email: [email protected].

Η έναρξη του σεμιναρίου, με την πρώτη εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων