13/12/2019 13/12/2019 Σε μια κίνηση αγάπης και στήριξης προς νέους γονείς προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως. Συγκεκριμένα ο Σαβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος προσκαλεί νέους γονείς που απέκτησαν τέκνο το 2019, να προσέλθουν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν βρεφικά προϊόντα. “Όσοι γονείς της εκκλησιαστικής Επαρχίας μας (Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Τυχερό, Σαμοθράκη)...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 15:03

Στήριξη σε νέους γονείς παρέχει η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Στήριξη σε νέους γονείς παρέχει η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Σε μια κίνηση αγάπης και στήριξης προς νέους γονείς προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Συγκεκριμένα ο Σαβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος προσκαλεί νέους γονείς που απέκτησαν τέκνο το 2019, να προσέλθουν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν βρεφικά προϊόντα.

“Όσοι γονείς της εκκλησιαστικής Επαρχίας μας (Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Τυχερό, Σαμοθράκη) απέκτησαν τέκνο το έτος 2019 έως και σήμερα, προσκαλούνται να έρθουν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.00’-7.00’ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου) προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν βρεφικά προϊόντα υγιεινής και διατροφής τα οποία εξασφάλισε η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα” αναφέρει η εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων