05/05/2019 05/05/2019 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 3 Μαΐου, ο ένδοξος ελληνικός Στρατός εόρτασε τον προστάτη Άγιό του, τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο, σύμφωνα με τη διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευρισκόμενος στη Σαμοθράκη επισκέφθηκε το 41ο Σύνταγμα Πεζικού που εδρεύει στο νησί και συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό του προστάτου...
05 Μαΐου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2019 - 9:34

Στο 41ο ΣΠ στη Σαμοθράκη ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Στο 41ο ΣΠ στη Σαμοθράκη ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 3 Μαΐου, ο ένδοξος ελληνικός Στρατός εόρτασε τον προστάτη Άγιό του, τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο, σύμφωνα με τη διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευρισκόμενος στη Σαμοθράκη επισκέφθηκε το 41ο Σύνταγμα Πεζικού που εδρεύει στο νησί και συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό του προστάτου Αγίου Γεωργίου και στην Δοξολογία προς τιμήν του Στρατού μας. Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στον Διοικητή του Στρατοπέδου, στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες ο Άγιος να τους προστατεύει, όπως διαφυλάττει ολόκληρη την Πατρίδα μας και τον ένδοξο στρατό της και ευχήθηκε σε όλους για τις χαρμόσυνες ημέρες του Πάσχα. Ακολούθησε δεξίωση που παραχώρησε ο στρατιωτικός Διοικητής του νησιού προς τον Μητροπολίτη μας, τους ιερείς και τους άρχοντες του νησιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων