10/08/2021 10/08/2021 Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο πραγματοποίησε η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. κ. Elizabeth K. Lee, συνοδευόμενη από την κ. Michele M. Siders, σύμβουλο πολιτικών υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τις δυο κυρίες για θέματα που αφορούν την Αμερικανική παρουσία...
10 Αυγούστου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 23:39

Η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη

Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο πραγματοποίησε η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. κ. Elizabeth K. Lee, συνοδευόμενη από την κ. Michele M. Siders, σύμβουλο πολιτικών υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τις δυο κυρίες για θέματα που αφορούν την Αμερικανική παρουσία στην περιοχή, καθώς και για γεωπολιτικά θέματα της Θράκης και γενικότερα της χώρας.

Τα δυο υψηλόβαθμα στελέχη της Αμερικανικής Πρεσβείας ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και υποσχέθηκαν να επισκεφθούν σύντομα την περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων