14/04/2022 14/04/2022 Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Παρόντες στην συνάντηση ήταν η κ. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Πρόεδρος, η κ. Ελένη Μπαλλάκη, Γενική Γραμματέας, ο κ. Νικόλαος Χριστάκης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Δημοσθένης Φωτιάδης, Αντιπρόεδρος, ο...
14 Απριλίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2022 - 17:44

Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το ΔΣ του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το ΔΣ του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν η κ. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Πρόεδρος, η κ. Ελένη Μπαλλάκη, Γενική Γραμματέας, ο κ. Νικόλαος Χριστάκης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Δημοσθένης Φωτιάδης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου, Ταμίας, η κ. Πασχαλιά Καραχρήστου, Μέλος και ο κ. Βασίλης Δεμίρης, Μέλος.

Στην εθιμοτυπική αυτή συνάντηση τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, έλαβαν την ευλογία και τις ευχές για μια εποικοδομητική θητεία από τον Σεβασμιώτατο, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, καθώς και θέματα της τοπικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων του Κτηματολογίου και της λειτουργίας των δικαστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων