01/10/2021 01/10/2021 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και επίσκεψη στο ΙΕΚ Τουρισμού περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, στην Αλεξανδρούπολη. H κυρία Ζαχαράκη συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο για θέματα θρησκευτικού τουρισμού, ενώ χαρακτήρισε στολίδι το ΙΕΚ Τουρισμού «για την κατάρτιση στην περιοχή, με μία πολυετή εμπειρία αλλά και μία πολυετή παρακαταθήκη στο...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 16:52

Συνάντηση Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-υφυπουργού Τουρισμού

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-υφυπουργού Τουρισμού

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και επίσκεψη στο ΙΕΚ Τουρισμού περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, στην Αλεξανδρούπολη.

H κυρία Ζαχαράκη συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο για θέματα θρησκευτικού τουρισμού, ενώ χαρακτήρισε στολίδι το ΙΕΚ Τουρισμού «για την κατάρτιση στην περιοχή, με μία πολυετή εμπειρία αλλά και μία πολυετή παρακαταθήκη στο κομμάτι της τουριστικής εκπαίδευσης εδώ στην Αλεξανδρούπολη».

«Η επόμενη εικοσαετία θα είναι πολύ διαφορετική για τον Έβρο», είπε η υφυπουργός, που επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Έβρου ως προσκεκλημένη της γυναικείας οργάνωσης Women Act.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων