21/08/2022 21/08/2022 Στο πιο γραφικό εξωκκλήσι της Σαμοθράκης , στην Παναγία την Κρημνιώτισσα, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμος στα τριήμερα από τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Πέμπτη, 18 Αυγούστου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Άνθιμος βρίσκεται αυτές τις ημέρες για θερινή ποιμαντική περιοδεία στις ενορίες της Σαμοθράκης και με...
21 Αυγούστου, 2022 - 10:39

Θεία Λειτουργία για την Παναγία με θέα το απέραντο γαλάζιο

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για την Παναγία με θέα το απέραντο γαλάζιο

Στο πιο γραφικό εξωκκλήσι της Σαμοθράκης , στην Παναγία την Κρημνιώτισσα, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμος στα τριήμερα από τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Πέμπτη, 18 Αυγούστου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Άνθιμος βρίσκεται αυτές τις ημέρες για θερινή ποιμαντική περιοδεία στις ενορίες της Σαμοθράκης και με την ευκαιρία τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στην Παναγία την Κρημνιώτισσα, ιερό ναό που βρίσκεται σε ένα από τα πιο απόκρημνα μέρη του όρους Σάος, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θρακικού και του Αιγαίου πελάγους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων