23/07/2020 23/07/2020 Μετά την επιτυχημένη στήριξη και την επιστημονικά άριστη αναπαλαίωση της παλαιάς βυζαντινής Ιεράς Μονής του Χριστού στα Θέρμα Σαμοθράκης, σήμερα το απόγευμα στις 7, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως θα τελέσει τον αγιασμό των θυρανοιξίων και τον εσπερινό της εορτής της Αγίας Χριστίνης εκεί. Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει προς τους ευσεβείς χριστιανούς ότι, μετά την αναπαλαίωση,...
23 Ιουλίου, 2020 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 11:56

Θυρανοίξια Βυζαντινής Μονής του Χριστού στη Σαμοθράκη

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Βυζαντινής Μονής του Χριστού στη Σαμοθράκη

Μετά την επιτυχημένη στήριξη και την επιστημονικά άριστη αναπαλαίωση της παλαιάς βυζαντινής Ιεράς Μονής του Χριστού στα Θέρμα Σαμοθράκης, σήμερα το απόγευμα στις 7, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως θα τελέσει τον αγιασμό των θυρανοιξίων και τον εσπερινό της εορτής της Αγίας Χριστίνης εκεί.

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει προς τους ευσεβείς χριστιανούς ότι, μετά την αναπαλαίωση, το μνημειακό συγκρότημα, ενώ παραμένει διατηρητέο και στην αρμοδιότητα της Εφορείας Αρχαιοτήτων, συγχρόνως θα λειτουργείται σε τακτικές και καθορισμένες ημέρες μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με την παλαιά ευλαβική συνήθεια των πιστών στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην ορθόδοξη πίστη των Σαμοθρακιτών χριστιανών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων