02/02/2020 02/02/2020 Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στις 6.30 στο Πνευματικό Κέντρο (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό) η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης  Την εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια και εκκλησιαστικούς ύμνους η Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού και η Γυναικεία Χορωδία...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 22:41

Τίμησαν την Ορθόδοξη οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τίμησαν την Ορθόδοξη οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στις 6.30 στο Πνευματικό Κέντρο (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό) η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

Την εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια και εκκλησιαστικούς ύμνους η Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού και η Γυναικεία Χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος απηύθυνε χαιρετισμό. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή της Υπαπαντής , στην σημασία της οικογένειας καθώς και στην βοήθεια που παρέχει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στην πολύτεκνη οικογένεια και όχι μόνο.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών και των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλήνιες Εξατάσεις, παιδιών που είναι μέλη πολυτέκνων οικογενειών. Την βράβευση των παιδιών πραγματοποίησε ο οικείος ποιμενάρχης μαζί τον εκπρόσωπο του Κθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Ιερομόναχο Μάξιμο Βατοπαιδινό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Σταύρος Κελέτσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Μπόγδης.

Συντονιστής όλης της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νίκος Ζερβόπουλος.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων