28/02/2023 28/02/2023 Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023,  στις 5.00 το απόγευμα στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως θα γίνει η υποδοχή της πρωτότυπης Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσας, του 16ου αιώνα που φυλάσσεται στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης. Μετά την υποδοχή θα ψαλεί ενώπιον της σεβασμίας Εικόνος η Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο....
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 20:09

Την Εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσας υποδέχεται ο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Την Εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσας υποδέχεται ο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023,  στις 5.00 το απόγευμα στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως θα γίνει η υποδοχή της πρωτότυπης Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσας, του 16ου αιώνα που φυλάσσεται στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης.

Μετά την υποδοχή θα ψαλεί ενώπιον της σεβασμίας Εικόνος η Α’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσας θα τεθεί σε προσκύνηση και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου μέχρι την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5 Μαρτίου 2023 για όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν τη Χάρη της και να λάβουν την ευλογία της.

Η εικόνα αυτή έχει ανατυπωθεί σε αντίτυπα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και διατίθεται από τους ναούς Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων