24/04/2019 24/04/2019 Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 το πρωί τελέσθηκε στο Σταυρίδειο Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου για τους τροφίμους του Ιδρύματος και το προσωπικό. Το ιερό μυστήριο τέλεσαν οι εντεταλμένοι ιερείς της Μητροπόλεώς μας και το παρακολούθησαν όσοι εκ των τροφίμων είναι περιπατητικοί. Ακολούθως οι ιερείς έχρισαν με...
24 Απριλίου, 2019 - 10:36

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Σταυρίδειο

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Σταυρίδειο

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 το πρωί τελέσθηκε στο Σταυρίδειο Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου για τους τροφίμους του Ιδρύματος και το προσωπικό. Το ιερό μυστήριο τέλεσαν οι εντεταλμένοι ιερείς της Μητροπόλεώς μας και το παρακολούθησαν όσοι εκ των τροφίμων είναι περιπατητικοί. Ακολούθως οι ιερείς έχρισαν με το ευλογημένο έλαιο τους τροφίμους και το προσωπικό και πέρασαν απ’ όλους τους κατακοίτους ασθενείς στα δωμάτιά τους ευχόμενοι καλή Ανάσταση σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων