18/03/2019 18/03/2019 Το Νομαρχείο της πόλης επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, όπου προ ολίγων ημερών τοποθετήθηκε στον προαύλειο χώρο ακριβές μαρμάρινο αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης. Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτού του έργου που αναδεικνύει την απαράμιλλη ομορφιά του πρωτοτύπου που, δυστυχώς,...
18 Μαρτίου, 2019 - 18:30

Το Νομαρχείο της πόλης επισκέφθηκε ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Το Νομαρχείο της πόλης επισκέφθηκε ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Το Νομαρχείο της πόλης επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, όπου προ ολίγων ημερών τοποθετήθηκε στον προαύλειο χώρο ακριβές μαρμάρινο αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης. Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτού του έργου που αναδεικνύει την απαράμιλλη ομορφιά του πρωτοτύπου που, δυστυχώς, βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων