11/04/2019 11/04/2019 Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος επισκέφθηκε το κτίριο του Τελωνείου Αλεξανδρουπόλεως. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου με επικεφαλής τον Προϊστάμενο κ. Πολυχρόνη Τσομπανόπουλο. Ο κ. Τσομπανόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τη δράση του Τελωνείου, τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στους Κήπους και τις κτιριακές...
11 Απριλίου, 2019 - 15:24

Το Τελωνείο της πόλης επισκέφθηκε ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Το Τελωνείο της πόλης επισκέφθηκε ο Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος επισκέφθηκε το κτίριο του Τελωνείου Αλεξανδρουπόλεως. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι του Τελωνείου με επικεφαλής τον Προϊστάμενο κ. Πολυχρόνη Τσομπανόπουλο. Ο κ. Τσομπανόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τη δράση του Τελωνείου, τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στους Κήπους και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τελωνείου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Τσομπανόπουλο για την ενημέρωση αυτή και τόνισε πως οι υπηρεσίες του Τελωνείου λειτουργούν άψογα παρά τα προβλήματα που ανακύπτουν και που ξεπερνιόνται χάρη στη διάθεση και την προθυμία των υπαλλήλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων