04/01/2020 04/01/2020 Την Πρωτοχρονιά του νέου έτους 2020 εόρτασε στην μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου ο ομώνυμος Ιερός Ναός που ευρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της πόλεως της Αλεξανδρουπόλεως. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου και τη συμμετοχή πολλών ιερέων...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 17:04

Του Αγίου Βασιλείου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Του Αγίου Βασιλείου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Την Πρωτοχρονιά του νέου έτους 2020 εόρτασε στην μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου ο ομώνυμος Ιερός Ναός που ευρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της πόλεως της Αλεξανδρουπόλεως.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου και τη συμμετοχή πολλών ιερέων και πιστών της πόλεως.

 

 

 

 

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία του νέου έτους παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών. Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και κάθε ευλογία του Θεού στη ζωή του καθενός.

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων