16/04/2022 16/04/2022 Σε όλους τους ναούς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, σήμερα Σάββατο του Λαζάρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου, που βρίσκεται εντός του περιβόλου του Α΄ Κοιμητηρίου Αλεξανδρουπόλεως, ενώ λίγο πριν το δι’ ευχών...
16 Απριλίου, 2022 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 20:10

Τρισάγιο υπέρ Ανάπαυσης πάντων των κεκοιμημένων στον Ι.Ν. Ανάστασης του Αγ. Λαζάρου

Διαδώστε:
Τρισάγιο υπέρ Ανάπαυσης πάντων των κεκοιμημένων στον Ι.Ν. Ανάστασης του Αγ. Λαζάρου

Σε όλους τους ναούς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, σήμερα Σάββατο του Λαζάρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου, που βρίσκεται εντός του περιβόλου του Α΄ Κοιμητηρίου Αλεξανδρουπόλεως, ενώ λίγο πριν το δι’ ευχών τέλεσε Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως πάντων των κεκοιμημένων.

Το Σάββατο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, η Αγία Εκκλησία τιμά την Ανάσταση του φίλου του Χριστού Λαζάρου, ως προτύπωση της κοινής Ανάστασης ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων