01/10/2021 01/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοίνωσε ότι με την συνδρομή της Εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ» απέστειλε στην Αθήνα 2,5 τόνους αλεύρου σίτου τα οποία με την φροντίδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα διανεμηθούν στους πυρόπληκτους που δοκιμάσθηκαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου. Επίσης, απεστάλησαν μαζί με τα άλευρα και 500 περίπου...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 20:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2021 - 19:16

Τρόφιμα στους πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Τρόφιμα στους πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοίνωσε ότι με την συνδρομή της Εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ» απέστειλε στην Αθήνα 2,5 τόνους αλεύρου σίτου τα οποία με την φροντίδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα διανεμηθούν στους πυρόπληκτους που δοκιμάσθηκαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου.

Επίσης, απεστάλησαν μαζί με τα άλευρα και 500 περίπου κιλά συσκευασμένων ξηρών τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως που συγκεντρώθηκαν από ανώνυμες προσφορές των συμπολιτών μας κατά το περασμένο διάστημα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευχαρίστησε την Εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ» και προσωπικά την Πρόεδρο κα. Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου για την εμπιστοσύνη και την συναντίληψη στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και για την ευαισθησία με την οποία η Εταιρεία φροντίζει πάντοτε να σκύβει επάνω στα προβλήματα των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Επίσης, ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας όλους τους ανωνύμους συμπατριώτες μας οι οποίοι συμπαραστεκόμενοι στους πυροπλήκτους έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να δώσουν από το πλεόνασμα ή το υστέρημά τους τρόφιμα και άλλα είδη για να απαλύνουν τον πόνο και την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων