06/03/2022 06/03/2022 Με πρωτοβουλία του Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγου κ. Σταύρου Παπασταθόπουλου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ιερέως π. Χρήστου Γέρμανλη, κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022. Ο π. Χρήστος Γέρμανλης διακονεί ως ιερέας τα τελευταία 54 χρόνια την ακριτική περιοχή των Φερών, ενώ άοκνα εξυπηρετεί και τις ανάγκες...
06 Μαρτίου, 2022 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 17:11

Βράβευση του π. Χρήστου Γέρμανλη από τον Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας

Διαδώστε:
Βράβευση του π. Χρήστου Γέρμανλη από τον Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας

Με πρωτοβουλία του Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγου κ. Σταύρου Παπασταθόπουλου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ιερέως π. Χρήστου Γέρμανλη, κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022.

Ο π. Χρήστος Γέρμανλης διακονεί ως ιερέας τα τελευταία 54 χρόνια την ακριτική περιοχή των Φερών, ενώ άοκνα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του φιλοχρίστου στρατού μας στο στρατόπεδο της Καβησού.

Στην τιμητική βράβευση για την προσφορά του π. Χρήστου, το παρόν έδωσαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, καθώς και ο στρατιωτικός ιερέας της 12ης Μεραρχίας, π. Χρήστος Παλαβούζης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων