12/03/2019 12/03/2019 Την Κυριακή της Τυρινής, 10 Μαρτίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης χειροτόνησε στον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης, σε διάκονο, τον κ. Γεώργιο Μπάμπα, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή και...
12 Μαρτίου, 2019 - 16:58

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως
Την Κυριακή της Τυρινής, 10 Μαρτίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης χειροτόνησε στον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης, σε διάκονο, τον κ. Γεώργιο Μπάμπα, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή και είναι έγγαμος. Στην ομιλία του προς τον χειροτονούμενο και το πολυπληθές εκκλησίασμα του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος μίλησε για τον χειροτονούμενο και την απόφασή του να γίνει κληρικός της Μητροπόλεώς και ανέλυσε το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης χειροθέτησε και σε Οικονόμο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων