07/01/2019 07/01/2019 Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η σύναξη του  Τίμιου  Πρόδρομου  στο Κιβέρι Αργολίδος την  Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019. Τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Τίμιο Πρόδρομο στο κήρυγμά του και τόνισε ότι η τιμή προς...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 12:58

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κιβέρι

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κιβέρι

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η σύναξη του  Τίμιου  Πρόδρομου  στο Κιβέρι Αργολίδος την  Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019. Τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Τίμιο Πρόδρομο στο κήρυγμά του και τόνισε ότι η τιμή προς τον Βαπτιστή είναι η μίμηση της ζωής του. Ο Εφημέριος της Ενορίας του Κιβερίου και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στο Κιβέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων