31/12/2018 31/12/2018 Γιορτινό δείπνο για τους ιερείς , τις οικογένειές τους και τους υπαλλήλους της Μητροπόλεως Αργολίδος ,διοργανώθηκε σε εστιατόριο της περιοχής του Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018. Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και...
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2018 - 13:35

Εορταστικό δείπνο στην Ι.Μ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Εορταστικό δείπνο στην Ι.Μ. Αργολίδος

Γιορτινό δείπνο για τους ιερείς , τις οικογένειές τους και τους υπαλλήλους της Μητροπόλεως Αργολίδος ,διοργανώθηκε σε εστιατόριο της περιοχής του Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018. Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως και στη συνέχεια δείπνησε μαζί τους.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη στην διακονία τους. Η βραδιά έκλεισε με δώρα σε όλα τα παιδιά των Ιερέων και των υπαλλήλων από τον Σεβασμιώτατο. Σε όλους τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες ο Σεβασμιώτατος χάρισε τα νέα του βιβλία, η “Ο Θεός είναι άπαιχτος” και το “Οδοιπορικό στην Πολωνία”.

 

 

 

Φωτογραφίες: Studio Μπουγιώτης – Ρασσιάς 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων