22/11/2018 22/11/2018 Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στο Άργος επισκέφτηκαν οι μαθητές της Α’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Τομέα Νεότητας της Μητροπόλεως μας από την υπεύθυνη του Κέντρου. Αυτή ήταν η πρώτη οργανωμένη...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 13:57

Επίσκεψη μαθητών στην Μητρόπολη Αργολίδας

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στην Μητρόπολη Αργολίδας

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στο Άργος επισκέφτηκαν οι μαθητές της Α’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Τομέα Νεότητας της Μητροπόλεως μας από την υπεύθυνη του Κέντρου. Αυτή ήταν η πρώτη οργανωμένη επίσκεψη σχολικής μονάδας, στα πλαίσια σχολικού περιπάτου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας από την έναρξη λειτουργίας του στις 5 Νοεμβρίου.

Το κέντρο Νεότητας είναι ανοιχτό καθημερινά 5:30 – 8:30 το απόγευμα και το Σάββατο στις 10-1 το πρωί.Το κέντρο καθημερινά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές τωντελευταίων τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ενώ μπορούν να το επισκεφθούν μαθητές σε ομάδες έως 90 ατό,ωμ,κατόπιν συνεννοήσεως για εκπαιδευτικές δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και οργάνωση δράσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του Κέντρου Σταθογιάννη Μαρία στα τηλέφωνα: 6955615931 για τις πρωινές ώρες και 2751024366 απογευματινές ώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων