14/12/2018 14/12/2018 Tο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Τα παιδιά και τους επισήμους καλωσόρισε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος . Η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έψαλλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους Υπεύθυνος του...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 9:30

Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ο Μητρ. Αργολίδος

Tο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Τα παιδιά και τους επισήμους καλωσόρισε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος .

Η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έψαλλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους Υπεύθυνος του συνόλου ήταν ο καθηγητής του σχολείου ,Άγγελος Μπέντης.
Και η Πολυφωνική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας παρουσίασε τραγούδια αφιερωμένα στις Άγιες μέρες. Υπεύθυνη χορωδίας, ήταν καθηγήτρια του σχολείου, Χριστίνα Γεωργίου. Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια του σχολείου, Μαρίνα Νάσαινα.
Η Αφήγηση και η παρουσίαση έγινε από την καθηγήτρια Καλλιόπη Καλποδήμου.
Προηγήθηκε ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο με θέμα: ¨ Το μυστήριο της αγάπης του Θεού¨.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος , ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

 

Φωτογραφίες: Studio Μπουγιώτης – Ρασσιάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων