12/09/2023 12/09/2023 Ο καθιερωμένος αγιασμός φέτος στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας ήταν διαφορετικός, καθώς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μαζί με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σχολείου. Πρόκειται για γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς επιτέλους ο χώρος του σχολείου έχει πλέον ανακαινισθεί. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο εφημέριος του...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 13:02

Αγιασμός και εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας

Διαδώστε:
Αγιασμός και εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας

Ο καθιερωμένος αγιασμός φέτος στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας ήταν διαφορετικός, καθώς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μαζί με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σχολείου.

Πρόκειται για γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς επιτέλους ο χώρος του σχολείου έχει πλέον ανακαινισθεί. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίας Ζώνης Ν. Τίρυνθας π. Ιωάννης Γκιώνης.

Χρειάστηκε μια μεγάλη και συλλογική προσπάθεια από αρκετούς φορείς, όπως ανέφεραν, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρης Σίδερης, και ο νέος Διευθυντής του Σχολείου Κώστας Τοκακλίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Λεβεντογιάννης και Γιάννης Καζάς και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Δρούζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων