13/09/2021 13/09/2021 Με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, τελέσθηκε σήμερα το πρωί, ο καθιερωμένος Αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε σχολεία της περιφερειακής ενότητας Αργολίδος. Ο Αγιασμός τελέσθηκε στα σχολεία μόνο με την παρουσία μαθητών της πρώτης δημοτικού και εκπροσώπους των δασκάλων, ενώ οι μαθητές προσήλθαν με αρνητικό self-test και μάσκα. Συγκεκριμένα, ο...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 19:39

Αγιασμός σε Δημοτικά σχολεία της Αργολίδας

Διαδώστε:
Αγιασμός σε Δημοτικά σχολεία της Αργολίδας

Με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, τελέσθηκε σήμερα το πρωί, ο καθιερωμένος Αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε σχολεία της περιφερειακής ενότητας Αργολίδος. Ο Αγιασμός τελέσθηκε στα σχολεία μόνο με την παρουσία μαθητών της πρώτης δημοτικού και εκπροσώπους των δασκάλων, ενώ οι μαθητές προσήλθαν με αρνητικό self-test και μάσκα.

Συγκεκριμένα, ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, φέτος ήταν διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Βασίλειος Σουλάνδρος, παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου Χρύσα Σαββάκη. Στο προαύλιο παρακολούθησαν τον αγιασμό μόνο τα πρωτάκια και εκπρόσωποι των δασκάλων του σχολείου, ενώ οι γονείς παρέμειναν έξω από το σχολείο.

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον π. Κωνσταντίνο Σέρρο, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου. Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό οι μαθητές της πρώτης τάξης και οι δάσκαλοι του σχολείου.

Επίσης ο καθιερωμένος ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022, πραγματοποιήθηκε στο πρώτο (Καποδιστριακό) Δημοτικό σχολείο στην πόλη του Αργούς. Φέτος λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, από τον πρωτοπρεσβύτερο και πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή και τον π. Θεόδωρο Μποτσώνη. Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε μόνο με την παρουσία των μαθητών της πρώτης δημοτικού και εκπροσώπους από τους Δασκάλους του σχολείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων