11/09/2023 11/09/2023 Αγιασμός τελέσθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιώργος Γαβρήλος. Η Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να έχουν...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 11:22

Αγιασμούς σε Γυμνάσια και Λύκεια του Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αγιασμούς σε Γυμνάσια και Λύκεια του Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Νεκτάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγιασμός τελέσθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιώργος Γαβρήλος.

Η Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.

Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε και στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο. Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιώργος Γαβρήλος ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, οι διευθυντές των δύο σχολείων , οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων