23/02/2022 23/02/2022 Αστυνομικοί και πυροσβέστες δίνουν αίμα στο πλαίσιο της 14ης Αιμοδοσίας, που έγινε στο κτήριο της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας, σήμερα, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σε συνεργασία με την ένωση Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και τον ενοριακό Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο διοργάνωσε την 14η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα της...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:38

Αιμοδοσία στο Ναύπλιο σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Αιμοδοσία στο Ναύπλιο σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου

Αστυνομικοί και πυροσβέστες δίνουν αίμα στο πλαίσιο της 14ης Αιμοδοσίας, που έγινε στο κτήριο της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας, σήμερα, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σε συνεργασία με την ένωση Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και τον ενοριακό Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο διοργάνωσε την 14η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ.  και της Πυροσβεστικής. Η αιμοδοσία έγινε στο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων από το Νοσοκομείο Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων