24/07/2021 24/07/2021 Σε κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε η Κοίμηση της Αγίας Άννας, μητρός της Παναγίας, στην περιοχή του Τημενίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Άννα. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας. Αμέσως μετά το πέρας του Αρχιερατικού εσπερινού ακολούθησε το θείο κήρυγμα. Τον...
24 Ιουλίου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2021 - 22:57

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αρχιερατικός Εσπερινός για την Κοίμηση της Αγίας Άννας

Διαδώστε:
ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αρχιερατικός Εσπερινός για την Κοίμηση της Αγίας Άννας

Σε κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε η Κοίμηση της Αγίας Άννας, μητρός της Παναγίας, στην περιοχή του Τημενίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στην Αγία Άννα.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας. Αμέσως μετά το πέρας του Αρχιερατικού εσπερινού ακολούθησε το θείο κήρυγμα. Τον Εσπερινό μεταξύ άλλων παρακολουθησε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους Μυκηνων Παναγιώτης Σκούφης. Το εκκλησάκι ανήκει εκκλησιαστικά στο Σκαφιδάκι και την εξ ολοκλήρου φροντίδα έχει ο κ. Χρήστος Φωτιάδης με την οικογένεια του.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων