17/09/2023 17/09/2023 Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στη Νέα Κίο Αργολίδας , Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Οι εκδηλώσεις μνήμης ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό της «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη...
17 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2023 - 13:36

Αργολίδα: Δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων για την ημέρα μνήμης της Μικρασιατική Καταστροφής

Διαδώστε:
Αργολίδα: Δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων για την ημέρα μνήμης της Μικρασιατική Καταστροφής

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στη Νέα Κίο Αργολίδας , Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι εκδηλώσεις μνήμης ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό της «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο «Μνημείο Ηρώων», όπου και τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Διαβάστε σχετικά: Γενοκτονία Ελλήνων Μικράς Ασίας: Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης δεν επιτρέπει ανατολίτικα παζάρια

              

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων