06/07/2020 06/07/2020 Στη Δημοτική κοινότητα Λάλουκα στον Δήμο Άργους -Μυκηνών στην Αργολίδα τιμάται με κάθε λαμπρότητα η μνήμη της Αγίας Κυριακής, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην Αγία. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδας Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε...
06 Ιουλίου, 2020 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 22:53

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Τίμησαν την εορτάζουσα Αγία Κυριακή

Διαδώστε:
ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Τίμησαν την εορτάζουσα Αγία Κυριακή

Στη Δημοτική κοινότητα Λάλουκα στον Δήμο Άργους -Μυκηνών στην Αργολίδα τιμάται με κάθε λαμπρότητα η μνήμη της Αγίας Κυριακής, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην Αγία. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδας Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε μία μικρή λιτάνευση της ιερής εικόνας πέριξ του ναού. Μετά το πέρας, ο εφημέριος της Αγίας Κυριακής π. Θεόδωρος Στεργίου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Αγία Κυριακή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων