29/08/2022 29/08/2022 Εορτάστηκε και φέτος στο Κιβέρι ο μεγαλύτερος των Προφητών, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος. Την παραμονή της εορτής της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αιδ/του Πρωτ. π. Δημητρίου Κωστόπουλου, Εφημερίου του Ι.Ν Αγίου Βασιλείου Άργους. Στον Εσπερινό συμμετείχαν αρκετοί...
29 Αυγούστου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 10:58

Αργολίδα – Το Κιβέρι τίμησε τον Πρόδρομο

Διαδώστε:
Αργολίδα – Το Κιβέρι τίμησε τον Πρόδρομο

Εορτάστηκε και φέτος στο Κιβέρι ο μεγαλύτερος των Προφητών, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος. Την παραμονή της εορτής της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αιδ/του Πρωτ. π. Δημητρίου Κωστόπουλου, Εφημερίου του Ι.Ν Αγίου Βασιλείου Άργους.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν αρκετοί ιερείς των γειτονικών ενοριών καθώς και πολλοί πιστοί, για να ζητήσουν την Χάρη και την ευλογία του Τιμίου Βαπτιστού.

Ακόμα, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Κρίγγος και κ. Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κιβερίου κ. Παναγιώτης Χασάπης και η Πολιτευτής κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου και ο Δημ. Συμβουλος κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων