24/12/2019 24/12/2019 Αρχιερατικός εσπερινός τελέσθηκε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου Άργους, επί της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, παρόντος του κλήρου της επαρχίας Άργους. Στο τέλος του εσπερινού, ο εφημέριος του ναού και...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 21:33

ΑΡΓΟΣ: Εσπερινός Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ι.Ν Αγίου Πέτρου

Διαδώστε:
ΑΡΓΟΣ: Εσπερινός Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ι.Ν Αγίου Πέτρου

Αρχιερατικός εσπερινός τελέσθηκε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου Άργους, επί της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, παρόντος του κλήρου της επαρχίας Άργους. Στο τέλος του εσπερινού, ο εφημέριος του ναού και πρόεδρος του ΙΣΚΕ, π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων