12/12/2023 12/12/2023 Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο στον εορτάζοντα Ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας . Ο ιστορικός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα συνδέεται με ένα τραγικό γεγονός της Ιστορίας μας, με την δολοφονία του πρώτου κυβερνήτη...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 12:59

Αρχιερατική Θεία λειτουργία για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία λειτουργία για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο στον εορτάζοντα Ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας . Ο ιστορικός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα συνδέεται με ένα τραγικό γεγονός της Ιστορίας μας, με την δολοφονία του πρώτου κυβερνήτη της Ελεύθερης Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς που τέλεσαν τη θεία λειτουργία καθώς και τους πιστούς που συμμετείχαν με ευλάβεια στις Ιερές ακολουθίες . Στην θεία λειτουργία έψαλλαν οι Ιεροψάλτες Παναγιώτης Καραχάλιος και Γκολέμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων