24/09/2019 24/09/2019 Σήμερα, στον ομώνυμο Ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος , τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου ,Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. Το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας βρίσκεται πάνω σε λόφο κι η θέα είναι πανοραμική . Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας , ο...
24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2019 - 16:03

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μαλαντρένι Αργολίδος

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μαλαντρένι Αργολίδος

Σήμερα, στον ομώνυμο Ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος , τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου ,Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας βρίσκεται πάνω σε λόφο κι η θέα είναι πανοραμική .

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας , ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος , ευχαρίστησε τους μητροπολίτες ,τους Ιερείς και όλους τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους την Παναγία. Ο εφημέριος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την μεγάλη του προσφορά στο να φτιαχτεί ο δρόμος που οδηγεί στο παρεκκλήσιο της Παναγίας .αλλά και για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου γύρω από το ναό.

Στις Ιερές ακολουθίες έψαλαν μέλη της Βυζαντινής χορωδίας της Μητροπόλεως Αργολίδος υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη και χοράρχη Δημητρίου Καρκαλάτου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων