08/11/2021 09/11/2021 Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Ναυπλίου τιμά τον Άγιο Νεκτάριο επίσκοπο Πενταπόλεως τον Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο. Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Τον Άγιο Νεκτάριο έχει προστάτη του...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 0:11

Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Ναυπλίου τιμά τον Άγιο Νεκτάριο επίσκοπο Πενταπόλεως τον Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Τον Άγιο Νεκτάριο έχει προστάτη του κι ο σύλλογος Θρακών Αργολίδος «Η Θράκη», όπου κάθε χρόνο τα μέλη του τιμούν με αρτοκλασία τον Άγιο.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Στον εορταστικό εσπερινό παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ναυπλίου Δαμιανός Ιορδάνης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων