26/02/2022 27/02/2022 Στις 27 Φεβρουαρίου 2022 η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου. Την παραμονή της εορτής Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού λίγο έξω από το Ναύπλιο στην περιοχή “Κριθαράκια” του Τ.Δ. Λευκακίων, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή τμήματος Ιερών Λειψάνων του Οσίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς Νεκτάριο. Ακολούθησε...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 10:32

Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς στη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη

Στις 27 Φεβρουαρίου 2022 η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου.

Την παραμονή της εορτής Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού λίγο έξω από το Ναύπλιο στην περιοχή “Κριθαράκια” του Τ.Δ. Λευκακίων, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή τμήματος Ιερών Λειψάνων του Οσίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς Νεκτάριο. Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμή του οσίου Εφραίμ.

Στο τέλος του εσπερινού ο Μητροπολίτης μίλησε για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη . Ο εφημέριος του ναού π .Δημήτριος Κρουσταλάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την μεταφορά των Ιερών λειψάνων και την τέλεση του εσπερινού. Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Εφραίμ θα παραμείνει προς προσκύνηση στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων