18/09/2019 18/09/2019 Πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση  με δένδρα από  δωρητές στο Μητροπολιτικό  παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου.  Νέα φυτά κοσμούν πλέον την εξωτερική  περιοχή στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού , μετά από δεντροφύτευση που υλοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του εκκλησιαστικού συμβουλίου του προσκυνήματος. Πρόκειται για την πρώτη  δράση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  του...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:53

Δεντροφύτευση στον Άγιο Λουκά Ναυπλίου

Διαδώστε:
Δεντροφύτευση στον Άγιο Λουκά Ναυπλίου

Πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση  με δένδρα από  δωρητές στο Μητροπολιτικό  παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου.  Νέα φυτά κοσμούν πλέον την εξωτερική  περιοχή στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού , μετά από δεντροφύτευση που υλοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του εκκλησιαστικού συμβουλίου του προσκυνήματος.

Πρόκειται για την πρώτη  δράση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  του εκκλησιαστικού συμβουλίου και ομάδας εθελοντών . Μάλιστα ο εφημέριος του ναού π. Δημήτρης Κρουσταλάκης δεν δίστασε να χειριστεί τον εκσκαφέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων