26/08/2020 26/08/2020 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, παραμονή της εορτής του Αγίου. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ανήκει στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και κάθε χρόνο παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου, από νωρίς...
26 Αυγούστου, 2020 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 21:31

Εκατοντάδες φανουρόπιτες για ευλογία στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εκατοντάδες φανουρόπιτες για ευλογία στο Ναύπλιο

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, παραμονή της εορτής του Αγίου.

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ανήκει στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και κάθε χρόνο παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου, από νωρίς το απόγευμα γυναίκες κυρίως, πηγαίνουν τις φανουρόπιτες στην εκκλησία, τάμα στον Άγιο Φανούριο, ώστε να τους βοηθήσει σε κάτι που του ζητούν. Χαρακτηριστικό φέτος ο πάρα πολύς κόσμος που κατέκλυσε το ναό και οι εκατοντάδες φανουρόπιτες . Ο πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου π .Γεωργίου Φρίμη .

Μετά το τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η εορτή του Αγίου Φανουρίου από πάρα πολύ παλιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων