24/05/2020 24/05/2020 Τιμήθηκε η μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Ναύπλιο   Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου με Δοξολογία και ομιλία από την Πόντια Δικηγόρο Τσολακίδου Μαρίνα. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη στην Πλατεία Δημαρχείου, από τις αρχές του τόπου. Λόγω των...
24 Μαΐου, 2020 - 14:49

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο

Τιμήθηκε η μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Ναύπλιο  

Ο φετινός εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου με Δοξολογία και ομιλία από την Πόντια Δικηγόρο Τσολακίδου Μαρίνα.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη στην Πλατεία Δημαρχείου, από τις αρχές του τόπου. Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, οι φετινές εκδηλώσεις έγιναν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων