26/11/2023 26/11/2023 Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 Στις 10.00 π.μ. τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος ενώ κατά την ακολουθία έψαλε ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος. Ακολούθησε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Χατζηαναστασίου...
26 Νοεμβρίου, 2023 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2023 - 16:23

Εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης στο Ναύπλιο

Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Στις 10.00 π.μ. τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος ενώ κατά την ακολουθία έψαλε ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος.

Ακολούθησε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Χατζηαναστασίου Τάσο, Διδάκτωρα Ιστορίας Λυκειάρχη Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας.

Στις 10.30 π.μ. τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια (Πλατεία Καποδίστρια, Ναύπλιο).

Στην συνέχεια έγιναν καταθέσεις στεφάνων από εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου, των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών της Εθνικής Αντιστάσεως και η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων