10/05/2022 10/05/2022 Το Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και ο εφημέριος και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου...
10 Μαΐου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 10:40

Εκδήλωση για την Μικρά Ασία και τιμητική βράβευση Τατούλη στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Μικρά Ασία και τιμητική βράβευση Τατούλη στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και ο εφημέριος και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικό Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος, ενώ παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Γιώργος Μανινής, δικηγόρος, τ. Δήμαρχος Νέας Κίου, με θέμα “Μικρασία Χαίρε” και παρουσιάστηκαν μικρασιάτικοι χοροί από το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο στον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την προσφορά του και στην βοήθεια να υλοποιηθεί το έργο της ανέγερσης του νέου κτηρίου στην Ευαγγελίστρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων