21/08/2021 21/08/2021 Το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννης του Θεολόγου στους πρόποδες του Παλαμηδίου έκλεισε την Παρασκευή 20 Αυγούστου λόγω κατολίσθησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατολίσθηση σημειώθηκε στο πίσω μέρος της εκκλησίας προκαλώντας μικρές φθορές. Κλιμάκιο επιστημόνων από την ομάδα του Καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιου Λέκκα που επισκέφθηκαν το ναό έκριναν απαραίτητο η εκκλησία να κλείσει τουλάχιστον μέχρι...
21 Αυγούστου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 12:09

Έκλεισε ο Ναός τους Αγίου Ιωάννου στο Παλαμήδι λόγω κατολίσθησης

Διαδώστε:
Έκλεισε ο Ναός τους Αγίου Ιωάννου στο Παλαμήδι λόγω κατολίσθησης

Το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννης του Θεολόγου στους πρόποδες του Παλαμηδίου έκλεισε την Παρασκευή 20 Αυγούστου λόγω κατολίσθησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατολίσθηση σημειώθηκε στο πίσω μέρος της εκκλησίας προκαλώντας μικρές φθορές.

Κλιμάκιο επιστημόνων από την ομάδα του Καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιου Λέκκα που επισκέφθηκαν το ναό έκριναν απαραίτητο η εκκλησία να κλείσει τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι μετρήσεις που θα διενεργηθούν στο σημείο.

Να τονίσουμε πως όλες οι τελετές, βαπτίσεις και γάμοι, που είχαν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα στο εκκλησάκι αυτό θα πρέπει μεταφερθούν σε άλλη εκκλησία.

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο εκκλησάκι είχε ξανά κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και άνοιξε και πάλι ύστερα από εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης που πραγματοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων