18/08/2022 18/08/2022 Συνδρομή της Περιφέρειας και στη Μητρόπολη Μεσσηνίας Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας περνά στην ψηφιακή εποχή, όπως έγινε γνωστό σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη στην Τρίπολη την Τρίτη, 16 Αυγούστου. Ακόμα, στην ίδια σύσκεψη ανακοινώθηκε πως η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά την Μητρόπολη Μεσσηνίας για την...
18 Αυγούστου, 2022 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 14:22

Εκσυγχρονίζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρόπολης Αργολίδος

Διαδώστε:
Εκσυγχρονίζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρόπολης Αργολίδος

Συνδρομή της Περιφέρειας και στη Μητρόπολη Μεσσηνίας

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας περνά στην ψηφιακή εποχή, όπως έγινε γνωστό σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη στην Τρίπολη την Τρίτη, 16 Αυγούστου.

Ακόμα, στην ίδια σύσκεψη ανακοινώθηκε πως η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά την Μητρόπολη Μεσσηνίας για την άμεση επισκευή δύο ιερών ναών, που έπαθαν ζημιές από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Χρυσοκελλαριά, ενώ παράλληλα προχωρεί και η σύναψη προγραμματικής μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Πύλου-Νέστορος για την διάνοιξη αγροτικών δρόμων στην περιοχή Χρυσοκελλαριά και Βασιλίτσι, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση των δυνάμεων άμεσης επέμβασης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων