22/03/2024 22/03/2024 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίας Τριάδας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Αγίας Τριάδας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον κ. Δημήτριο Γερανιό, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή,...
22 Μαρτίου, 2024 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024 - 10:38

Ενημερωτική εκδήλωση στον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ενημερωτική εκδήλωση στον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίας Τριάδας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Αγίας Τριάδας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον κ. Δημήτριο Γερανιό, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή, με θέμα: «Κατανόηση και αντιμετώπιση της παιδικής-εφηβικής επιθετικότητας: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μουσικά ο Μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης και στο τραγούδι ο Βαγγέλης Ζερβόπουλος και Κώστας Σαλεσιώτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, Ε. Λαμπρόπουλος , οι αντιδήμαρχοι Γ.Τζαρίμας ,Δημήτρης Δικαίος και Σ. Ξύδη ,η πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής ναυπλίου , Παναγιωτακοπούλου Αγγελική ,ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Χ. Γκούμας ,δημοτικοί σύμβουλοι ,εκπρόσωποι του Στρατού και των σωμάτων ασφαλείας κα.

Ο Δημήτρης Γερανιός είναι πιστοποιημένος Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και Σχεσιακός Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύτηκε στο Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων