21/11/2023 21/11/2023 Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Άγια των Αγίων, γιορτάζει το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης στο Άργος. Το παλαιό Μοναστήρι Της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης ή Πορτοκαλούσας στο Άργος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς τη μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Την παραμονή της εορτής 20 Νοεμβρίου τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός...
21 Νοεμβρίου, 2023 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2023 - 10:20

Εορτάζει η Παναγία Κατακεκρυμμένη Άργους

Διαδώστε:
Εορτάζει η Παναγία Κατακεκρυμμένη Άργους

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Άγια των Αγίων, γιορτάζει το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης στο Άργος.

Το παλαιό Μοναστήρι Της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης ή Πορτοκαλούσας στο Άργος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς τη μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Την παραμονή της εορτής 20 Νοεμβρίου τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία προς τιμή της Παναγίας . Το πανέμορφο αυτό προσκύνημα βρίσκεται κάτω από το κάστρο Λάρισα του Άργους και είναι ένα από τα ομορφότερα προσκυνήματα της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων