28/10/2021 28/10/2021 Στο Άργος καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου η μαθητική παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου των σχολείων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης. Προηγήθηκε δοξολογία στον Iερό Nαό του Αγίου Πέτρου, ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ, π. Γεωργίου Σελλή. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο της πόλης από την...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 13:21

Επετειακές εκδηλώσεις και δοξολογία στον Άγιο Πέτρο Άργους

Διαδώστε:
Επετειακές εκδηλώσεις και δοξολογία στον Άγιο Πέτρο Άργους

Στο Άργος καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου η μαθητική παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου των σχολείων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης. Προηγήθηκε δοξολογία στον Iερό Nαό του Αγίου Πέτρου, ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ, π. Γεωργίου Σελλή.

Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο της πόλης από την πολίτικη και στρατιωτική ηγεσία.

Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζου, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπέγγου, του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Άργους Δ. Καρυάμη, των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, μελών συλλόγων αποστράτων και τις στρατιωτικές αρχές, τα μαθητικά τμήματα και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, τίμησαν την εθνική επέτειο με παρέλαση τμημάτων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων